Detail zprávy

Nové termíny webináře Career Confidence with the CFA® Program

01.11.2021

Pokud jste nestihli webinář "Career Confidence with the CFA® Program" v původně vypsaných termínech, máme pro vás dobrou zprávu: 

Na hodinová setkání, kde získáte detailní vhled do CFA programu a dozvíte se, jakými způsoby vám může pomoci nastartovat kariéru nebo ji posunout na vyšší úroveň, se můžete registovat ještě ve třech dalších dnech a časech níže: 

  • Registrační link na středu, 3.11. (15:00 GMT  = 16:00 CET/Praha) zde.  
  • Registrační link na úterý, 9.11. (17:00 GMT  = 18:00 CET/Praha) zde.
  • Registrační link na středu, 10.11. (10:00 GMT = 11:00 CET/Praha) zde.

Těšíme se na vás! 

Katharine Warren and Peter Watkins

Více o IES-CFA partnerství a příležitostech, které přináší našim studentům, najdete také zde

Autor - Barbora Holková

Partneři

Deloitte

Sponzoři

CRIF
McKinsey
Patria Finance